Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Doblet dels nostres equips en el Campionat de Catalunya

El Reial Club de Polo de Barcelona és el gran dominador del pàdel català per equips. Els dos primers equips del Club s'han proclamat campions catalans de Primera Categoria aquest passat cap de setmana a Reus, confirmant la seva condició de grans favorits.
En categoria masculina, el RC Polo A va completar un torneig espectacular: derrotant al CT Tarragona en quarts de final (5-0); al Padel Barcelona-El Prat en semifinals (4-1) i al RCT Barcelona en la final (3-2). L'equip va estar format per Rubén Rivera, Adrián Biglieri, Maxi Sánchez, Fernando Belasteguín, Agustín Tapia, Andrés Britos, Marc Quílez, Gerard Company, Álvaro Malet, Guillermo Casal i Edu Piera. Jani Gispert i Edu Piera van exercir de capitans.
Pel que fa al RC Polo B, que també va jugar la fase final del campionat, l'equip capitanejat per Daniel Abajo va caure 4-1 en quart de final davant el Cercle Sabadellés, però va salvar la categoria en derrotar 5-0 al Terrassaesports en l'eliminatòria per la permanència.

En el quadre femení, el RC Polo A no va tenir rival. Exempt en quarts de final per la seva condició de primer cap de sèrie, es va desfer en semifinals del Terrasssaesports per 5-0 i va superar pel mateix resultat al CT Tarragona en la final. Els seus integrants van ser Marta Ortega, Nicole Traviesa, Alejandra Salazar, Núria Rovira, Lucía Sainz, Cristina Gomis, Ariana Sánchez, Laia Bonilla Torres, Gemma Triay i Eva Gayoso. El capità va ser Jaume Santó.
El RC Polo B també va aconseguir mantenir la categoria. Després de perdre 4-1 en quarts davant el CT Tarragona, va derrotar 3-2 al CN Sant Cugat en la repesca, i seguirà la pròxima temporada en Primera Categoria. Elena Martín i Olga Donadeu van ser les capitanes.