Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

CAMPIONES DE LLIGA!

El Reial Club de Polo de Barcelona ha conquistat la Lliga Iberdrola d'Hoquei en derrotar 2-3 en la final al Atlètic de Terrassa. La competició s'ha disputat durant tot el cap de setmana en les instal·lacions del Club de Campo de Madrid. El Polo suma d'aquesta manera el seu desè títol de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor i torna a proclamar-se campió per primera vegada des de 2006.

El conjunt entrenat per Jordi Alastrue va derrotar en semifinals al Júnior de Sant Cugat, campió l'any passat, pel mateix resultat (2-3) remuntant dos gols de diferència en l'últim quart. En la final davant l'Atlètic, les polistes s'han avançat amb gols de Xantal Giné i Flor Teves en el primer quart. L'Atlètic ha retallat distàncies mitjançant Clara Badia i ha estat en el tercer quart quan ha igualat el marcador amb un gol d'Antonella Rinaldi als 39 minuts de joc. En l'últim i decisiu quart, el RC Plo s'ha bolcat en la porteria rival i ha aconseguit el gol decisiu gràcies a un rebutgi aprofitat per Lorena Vives. Amb el marcador a favor, les barcelonines han continuat dominant el joc i no han donat opció al seu rival.

Al títol col·lectiu del RC Polo cal unir les distincions individuals que ha collit la capitana Xantal Giné, triada com a millor jugadora de Final-4 i màxima golejadora.

L'equip masculí, subcampió

En el torneig masculí, el RC Polo s'ha quedat a les portes del seu setzè títol nacional. L'equip de Carlos García Cuenca ha caigut 1-2 enfront del Club de Campo local en una disputadíssima final. Els madrilenys s'han avançat als 22 minuts amb un gol de Chemo Basterra però el Polo ha igualat la contesa als 33 minuts mitjançant Vicenç Ruiz. En el tercer quart, Álvaro Iglesias ha establert l'1-2 definitiu, fent inútil el domini del Polo en els últims minuts.