Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Subcampions de la Lliga de Hockey

No ha pogut ser. El RC Polo masculí l'ha intentat fins a l'últim moment però no ha pogut sumar el seu 16è títol de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor d'Hoquei en caure derrotat per 3-2 davant el Club de Campo. L'equip que entrena Katie Allen es torna a quedar a un pas de ser campió, com ja va succeir la temporada passada. Així i tot, el RC Polo ha aconseguit l'accés a la pròxima edició de la EuroHockey League.

El Club de Campo s'ha avançat molt aviat amb un gol als quatre minuts i en tot moment ha impedit al RC Polo despelgar el seu joc d'atac. Els madrilenys han ampliat el seu avantatge al final del quart i en el segon quart han aconseguit un tercer gol.

Després de la represa el Polo ho ha continuat intentant, però la defensa madrilenya seguia molt sòlida. En canvi, en l'últim quart el Polo s'ha quedat molt prop de la remuntada. Els de Katie Allen han intensificat la pressió i han col·locat el 3-2 amb gols d'Iñaki Zaldua i Marc Reyné. En l'últim minut l'equip ha errat un penal corner que podria haver empatat el partit i no ha pogut evitar el triomf del Club de Campo.

En la Final-4 femenina, el RC Polo va caure en la tanda torn de penals shoot out de la semifinal contra el Júnior, després d'acabar el partit amb empat a dos gràcies als gols de Coti Teves i Patricia Álvarez. L'equip de Sant Cugat es va proclamar campió de la Lliga Iberdrola en guanyar 4-2 en la final al Club de Campo.