Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Campiones de Copa!

El Reial Club de Polo de Barcelona s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina Iberdrola d'Hoquei en derrotar en la final al Club de Campo de Madrid per 0-2. L'equip de Jordi Alastrue aconsegueix així la seva cinquena Copa de la Reina títol coper i acaba amb una sequera de títols que es remuntava fins a 2015.

El RC Polo ha defensat amb ungles i dents el gol que ha aconseguit Paula Ortiz en el primer quart en transformar un Penalty Corner. El gol de l'argentina ha obligat al conjunt local del Club de Campo a bolcar-se en la porteria visitant a la recerca de l'empat, però la gran defensa del Polo ha evitat que aquest domini es traduís en gols, al mateix temps que les polistes han comptat amb diverses oportunitats per a ampliar el seu avantatge.

En els minuts finals, el Club de Campo ha intensificat el seu assetjament a la porteria de Melani García, deixant molts espais per al contraatac. En una d'aquestes accions, a només tres minuts del final de la trobada, Flor Teves ha rebut la bola i ha aprofitat l'absència de la portera local per a aconseguir el 0-2 a plaer i sentenciar la victòria del Polo.