Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Dominadors absoluts del pàdel català

El Reial Club de Polo de Barcelona ha revalidat la seva condició de campió de Catalunya per equips de Pàdel de Primera Categoria, tant en el quadre masculí com en el femení. Com ja va succeir en 2022, els dos equips del RCPB han confirmat el seu domini incontestable en el pàdel català absolut en una competició celebrada a Figueres.

En la categoria masculina, l'equip capitanejat per Edu Piera i Jani Gisbert va derrotar en la final al RCT Barcelona per un contundent 5-0. Anteriorment s'havia desfet del Cercle Sabadellés en quarts de final (5-0) i del Padel Indoor Mataró en semifinals (3-2). Els seus components van ser Ferran Insa, Roger Aromi, Toni Bueno, Jorge Nieto, Rubén Rivera, Adrià Mercadal, Marc Quílez, Andrés Britos, Guillermo Casal, Maxi Sánchez, Jaume Santó i Gerard Company.

També l'equip femení del Club va revalidar el títol català reeixit l'any passat. Les noies capitanejades per Eva Gayoso van guanyar en la final al RCT Barcelona per 2-3. En quarts de final havien eliminat al Tot Padel Play (2-3) i en semifinals al CT Reus Monterols per 1-4. L'equip va estar format per Ariana Sánchez, Anna Cortiles, Ainara Pozuelo, Lara Tena, Lucía Sainz, Cristina Gomis, Jessica Castello, Noa Cánovas, Eva Gayoso, Mónica Espadaler i Núria Rovira.

El Polo B femení no va poder mantenir-se en primer categoria en caure eliminat en quarts de final i perdre per evitar el descens davant el CE Laietà.