Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Campions de Catalunya de Pàdel!

Èxit absolut dels equips del Club en una nova edició del Campionat de Catalunya per equips de Primera Categoria que es va disputar del 15 al 17 de juliol en el Júnior FC de Sant Cugat. L’equip masculí va recuperar el títol que havia perdut l’any passat, mentre que el femení va reeditar la seva condició de campió català.

En el torneig masculí, el RC Polo es va imposar 3-2 en la final al Padel Indoor Mataró. En semifinals havia derrotat al Club Sports Centre de Tarragona per 4-1 i en quarts al Cercle Sabadellés per 3-2.  El conjunt capitanejat per Edu Piera i Jani Gisbert recupera així un títol que l’any passat no va poder conquerir en caure a la final davant del Reial Club de Tennis Barcelona 1899.

Precisament el Club de Pedralbes va ser el rival del RC Polo en la final femenina. Les nostres noies es van imposar per 3-2, després de desfer-se CE Laietà en semifinals (5-0) i del CN Sant Cugat en quarts, també per 5-0. L’equip capitanejat per Eva Gayoso va defensar i revalidar el títol aconseguit l’any passat a les pistes del Pàdel Park Llavaneres. El RC Polo B femení va aconseguir mantenir la categoria després de derrotar 4-1 al CE Valldoreix en l’eliminatòria per la permanència.