Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Subcampions de la Copa del Rei

El RC Polo ha caigut en la final de la Copa del Rei d'Hoquei per 4-3 gràcies a un gol en l'última jugada d'un partit en el camp Eduardo Dualde. La Copa de la Reina Iberdrola ha estat per al Club de Campo, que ha derrotat 4-2 al Júnior de Sant Cugat.

Després d'un primer quart de tanteig, l'Atlètic ha establert el 2-0 en el segon quart amb gols de Santi Ibañez i Grau Albert, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. El Polo, obligat a remuntar, s'ha llançat cap a la porteria contrària i ha aconseguit dos gols en quatre minuts gràcies a Marc Miralles. Amb el 2-2, un gol de Marc Vizcaíno ha tornat a avançar als de Terrassa, però Marc Reyné ha igualat poc després. L'últim quart ha estat una successió d'oportunitats de tots dos equips, fins que un gol de Pau Conill de penal córner amb el temps complert li ha donat la victòria l'Atlètic.
Els nostres jugadors Marc Miralles i Luis Calzado han estat triats millor jugador i millor porter de la Copa.