Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Campions de Catalunya d'Hoquei!

El primer equip masculí d'Hoquei no podria començar la temporada de la millor forma possible. El conjunt entrenat per Roger Pallarols s'ha proclamat Campió de Catalunya després de derrotar a l'Egara en la final disputada diumenge passat 12 de setembre en les instal·lacions de l'Atlètic de Terrassa. Un gol de Santiago Tarazona en el primer quart i un altre de Xavi Lleonart en el tercer (tots dos de penal corner) van servir per a imposar-se en una gran final. El RC Polo havia accedit al partit decisiu després d'acabar segon en la fase regular.

En categoria femenina, les nostres noies es van quedar molt prop del títol. El conjunt de Jordi Alastrue va igualar el gol inicial del Júnior gràcies a un penal transformat per Xantal Giné, però finalment va acabar caient 2-1 davant l'equip de Sant Cugat, que va aconseguir el punt decisiu en l'últim quart. El subcampionat de Catalunya també representa una gran carta de presentació del Polo femení a pocs dies d'iniciar-se la Lliga Nacional de Divisió d'Honor.