Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Campions d'Espanya cadets

El cadet masculí es va proclamar campió d'Espanya el diumenge 25 d'abril en les instal·lacions del Jolaseta RC de Bilbao. Els nois del RC Polo van aconseguir el títol en un campionat disputadíssim i que es va decidir gràcies a l'encert en els torns de penals shoot-out. A més, el nostre jugador Nico Laplaza va acabar com el màxim golejador de la competició i va ser triat el millor jugador del torneig, mentre que Borja Guitart va rebre el reconeixement al millor porter de l'esdeveniment. En la mateixa competició, el conjunt femení va acabar en el quart lloc.

El RC Polo cadet va realitzar una primera fase de grups impecable, guanyant els tres partits disputats. Els nois entrenats per Pablo Recasens van derrotar 6-3 al Sardinero HC, 1-4 al CH San Fernando i 2-0 al Júnior FC, acabant com primers de grup. En semifinals el conjunt local del Jolaseta va forçar el torn de penals shoot-out en acabar el partit amb empat a un. El RC Polo va guanyar la tanda per 3-1 i es va classificar per a la final.

En el partit decisiu, contra l'Atlètic de Terrassa, les alternatives en el marcador van ser contínues. Els egarencs van marcar en el primer minut, però el Polo va remuntar abans del descans, al qual es va arribar amb 2-3 per als nostres. L'Atlètic va aconseguir igualar un 2-4 per a finalitzar el temps reglamentari amb empat a 4. En els penals, els nostres nois van estar més encertats i es van adjudicar la tanda per 2-3, aconseguint un títol més que merescut.

El conjunt femení també va aconseguir el ple de victòries en la fase de grups: 2-1 al Atlètic, 0-3 al Club de Campo i 5-1 contra el Jolaseta. No obstant això, en la semifinal davant el Júnior les nostres noies van caure per un solitari gol (0-1). En el partit pel tercer lloc, l'Atlètic es va imposar en el torn de penals shoot-out després d'acabar els 70 minuts amb empat a dos gols. La nostra davantera Elia Pagés va ser la màxima golejadora de la competició.