Real Club de Polo de Barcelona Real Club de Polo de Barcelona Acceso socios

Notícies

Classificades per la Final-4

El primer equip femení d'Hoquei va certificar la seva presència en la Final 4 del 1-2 de maig després de golejar a Santander al RS Tenis per 0-7 en la jornada 21. Les noies van estar a un excel·lent nivell des de l'inici del partit i es van mostrar superiors en totes les facetes del joc. Xantal Giné (2), Patricia Portabella, Ivone Guilera, Isabel Zaldúa, Constanza Teves i Marta Segú van ser les anotadores. Amb aquesta victòria, el conjunt de Fabrizio Demarchi s'assegura el quart lloc de la Lliga Iberdrola. El RC Polo finalitzarà diumenge la lliga regular a casa del UD Taburiente (12 h) en un duel que els pot ser útil per a preparar-se per a la fase final.

D'altra banda, el primer equip masculí va vèncer 3-1 al RS Tenis en el camp Eduardo Dualde. Els de Roger Pallarols van mostrar fortalesa mental per a remuntar el 0-1 amb el qual s'anaven al descans. En un bon tercer període, el RC Polo va donar la volta al marcador amb gols de Marc Miralles i Xavier Lleonart. En l'últim quart, els nostres nois van sentenciar el partit amb un altre gol de Marc Miralles. Els nois tancaran aquest diumenge la fase regular contra el Júnior a casa (11 h).